Trash the Dress

I USA är det otroligt populärt nu med något som heter Trash the Dress. Det finns till och med en webbsida som heter så. Den fotograf som startade denna trend är en otroligt duktig kille, John Michael Cooper på AltF, som ofta tar sina brudporträtt till nya spännande nivåer (inte alltid i allas smak!).

Jag har länge velat göra en sån session och när en modell kontaktade mig via modellbilder.se så började jag ivrigt bjuda på en sprillans ny brudklänning på Tradera som skulle passa henne relativt bra. Vi kontaktade sedan en stylist och fick henne att tända på idén, liksom en fotografkollega till mig, som fungerade som assistent (men som också fotade såklart).

Vi lyckades tajma den bästa, vädermässigt hyfsade, dagen och höll på i flera timmar inklusive sminkningen. Min kollega Maria och jag hade hittat några balla ställen innan som vi ville fota vid, vi hade hittat några lite ruffiga ställen för att fota kontrasten mellan en vacker brud och det urbana och skitiga.

Här är ett urval av de bilder som jag fotade under dagen:

Trash the Dress

Trash the Dress

Som avslutning på sessionen åkte vi till en badstrand för att ta några bilder i den nedgående solen. Vi hade nämligen så tur att det började klarna upp under eftermiddagen/kvällen. Visst ser det härligt ut?

Trash the Dress

Trash the Dress

Jag vill avsluta med att påpeka att detta är något som en brud kan göra efter sitt bröllop. Klänningen kommer inte till så stor skada som det kanske ser ut. En del sand blir det förstås (om man väljer att bada), men vi lyckades faktiskt inte skita ner klänningen så mycket att den inte är användbar igen.

Som de brukar säga på tv: Inga brudklänningar eller modeller kom till skada under denna fotosession.Tack Sara, Mia och Maria för en jättekul dag!

PS, är du en brud som är intresserad av att göra en sån här session efter ditt bröllop, tveka inte att kontakta mig. Det är jättekul!

Cissi - Aah, badbilderna var ju helhäftiga.

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e