Anna och Peter

Förra helgen (den 4 augusti) hade jag det stora nöjet att fotografera Anna & Peter i Öjeby kyrka. Vi fick några härliga porträtt i kyrkbyn och sedan fotade jag deras vigsel i Öjebyns vackra kyrka.

Vigselceremonin var väldigt vacker och Anna och Peter hade definitivt anlitat bland de bästa musikerna i Piteå för att sjunga i kyrkan, nämligen tre av medlemmarna i bandet Storstryk. De framförde tre vackra melodier och jag måste erkänna att jag hade svårt att hålla mig från tårarna. Otroligt vackert!

Jag håller på att redigera ett annat bröllop just nu, men kan inte låta bli att retas lite med några fina bilder. Tack Anna och Peter för att ni anlitade mig som er fotograf, det var verkligen en ära!

Anna och Peter

Anna och Peter

Anna och Peter

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e