Sandra och Henrik

Den 11 augusti gifte sig Sandra och Henrik i Storforsen. Det var en mycket vacker dag som bjöd på både sol och moln (men inget regn förrän efter vigseln). Vi bestämde oss för att ta bilder vid foten av forsen, där de byggt en fin gångbro. Det blev många härliga bilder! Vigseln var också vacker och det var nästan sprakande solsken hela vigseln, vilket gjorde att bilderna fick ett väldigt speciellt ljus på grund av det stora fönstret som fungerar som altartavla (med utsikt över forsen). Tack Sandra och Henrik för att jag fick vara med och dela er dag!

Sandra och Henrik

Sandra och Henrik

Sandra och Henrik

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e