Li och Mikael

I lördags, den 1 mars, gifte sig Li och Mikael i Gammelstad. Trots det ruskiga vädret, med blåst och snö, så var det en glädjens dag. Li och Mikael är ett rätt busigt par, som inte bangade för lite snöoväder. Jag var skeptisk till att Li skulle ut i snön och gå i sina finskor, men hon tyckte jag daltade lite för mycket med henne.

Vi började fota lite utanför kyrkporten, för att få några bilder på de söta tärnorna (bland annat Li och Mikaels dotter Alva), men vi skyndades oss snabbt inomhus då det var väldigt blåsigt och kyligt. Inne i kyrkan tog vi därför resten av porträtten tills själva vigseln startade.

Efter vigseln skickade vi iväg gästerna och gav oss ut i snöovädret för att trotsa all vett och sans och tog några roliga porträttbilder. Jag måste erkänna att jag gnällde nog mer över vädret än vad Li och Mikael gjorde. De pulsade omkring i snödrivorna och kylan verkade inte bekomma dem mycket alls.:)

Här kommer ett mycket litet smakprov av bilderna från lördagen.

Li och Mikael

Li och Mikael

Li och Mikael

Li och Mikael

Li och Mikael

Ett stort grattis till er båda från oss här i Piteå!

Li - Det var en mkt rolig dag, och tack Petra och Benny för att ni var där! :-)

Ps vi har inte blivit förkylda än. Ds

Mikael - Instämmer med Li, en rolig dag och fina bilder! Dock så känns det som förkylningen är på gång.

Monica - Vi går samma kurs så jag hittade adressen hit på Pingpong och var så klart tvungen hit och kika. Vilka vackra, roliga och annorlunda foton du tar. Undra om en annan någonsin klarar få till sådana tjusiga bilder *funderar*

Köpte för ett tag sedan Photosjopboken du översatt – vilket jobb det måste ha varit. Den är verkligen bra, även för en nybörjare som mig.

Ha det gott.

Jenny - najsigt!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e