I en butik nära dig

För en vecka sedan ungefär kom tidningen Bröllopsmagasinet ut och i detta smockfulla nummer (hela 460 sidor) finns det en artikel om Trash the dress (sidan 255). Jag har med tre bilder i artikeln och jag är i gott sällskap av min goda vän Jenny Blad och Brigitte Grenfeldt (en av Sveriges populäraste bröllopsfotografer).

Det är en mindre artikel (en enda sida) om fenomenet Trash the dress och förutom de tre bilderna har jag också ett citat med i tidningen. Så här står det:

En del par önskar att de själva hade tagit liknande bilder när de gifte sig. Fotograf Petra Hall säger att det är just det som är fördelen med trash-the-dress, att det aldrig är för sent:

– Det bästa är att det inte finns något bäst-före-datum. Man kan göra det samma år man gifter sig, året därpå, eller flera år senare.

Bröllopsmagasinet

Bröllopsmagasinet

Jenny - haha . klockrent!

Maria - Hej!
Long time, no see. Läget?
Jag letade febrilt efter tidningen när jag var på OK idag. Hittade ingen. Jakten fortsätter. :-) Grattis till publiceringen. Du börjar väl vara kändis i bröllopskretsar vid det här laget.

Jag har förresten lagt upp bilder nu från mitt första bröllop (det i Storforsen). Orkar du så får du gärna komma med en kort recension. Eller lång för den delen. :-)

Ska vi ta en fika någon dag?

Kram,
Maria

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e