Bloggen blev lite bredare!

Nu har jag uppdaterat bloggen ännu en gång och denna gång med en väldigt fotovänlig mall som jag införskaffat från ProPhoto. Mallen är gjord för proffsfotografer, så att de kan visa upp sina bilder i mycket större format än i vanliga bloggmallar. Härliga 900 pixlars bredd blev det!

Jag var bara tvungen att leta fram några gamla bilder som jag tog i somras som jag kunde vräka på riktigt stort. Hoppas ni gillar dessa två bilder! Jag provar också på ett nytt sätt att märka mina bilder med, så att jag verkligen kan dra nytta av bredden.

Bilderna är tagna i somras i Fort Erie i södra Ontario, Kanada.

Fort Erie, Kanada

Fort Erie, Kanada

Benny Ottosson - Mycket snyggt Petra! Och visst är det vackert med stora maffiga bilder. Har försökt jobba med det på min nya sida också.
http://ottossonphoto.com

Men… det kan också vara läckert med små bilder, har jag upptäckt den senaste tiden.

Snygga bilder var det också!

Glad Påsk!

/Benny

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e