Storstryk slår till igen!

Ett av Sveriges bästa coverband, Storstryk, kommer från Piteå och jag hade den stora äran att fota dem idag. De vill ha lite bilder till sin hemsida och promobilder, då de fyller 10 år i år (tja alltså bandet, inte grabbarna). Jag hade förmånen att fota dem tidigare också (i augusti 2007, se gammalt inlägg) när de spelade på Havsbadet. De rockar fett!

Vi började att fota i den nya gallerian i Piteå, men vi valde snabbt ett annat ställe, då vi inte riktigt fick de bilder vi ville ha. Istället gav vi oss iväg till bangården i Piteå och tog några bilder bland järnvägsvagnar och snö.

Som alltid, dessa killar är så otroligt trevliga att umgås med och jag hoppas detta inte är sista gången vi träffas!

Storstryk

Storstryk

Storstryk

Storstryk

Jag valde faktiskt att redigera alla smakprovsbilderna med en ny effekt som jag gillar (och som borde passa ett gäng grabbar). Denna effekt kallas ibland popuplärt för “Dave Hill-effekten” efter en otroligt begåvad fotograf som redigerar sina bilder på ett speciellt sätt (han gör mer än så, men jag går inte in på det här). Här nedan visar jag ett exempel på hur jag normalt skulle redigera mina bilder, tillsammans med den effekt jag använt här ovan.

Effekten Dave Hill

Tettiz - Läckra bilder, vännen! Du är min idol, och jag har nu anmält mig till distanskurs i Photoshop så att jag ska kunna redigera mina stapplande fotoförsök sen! :)

Kajsa hälsar med stora kramar och dregliga pussar!

Petra - Kom på att det ser lite knasigt ut i ögonen på bland annat Jocke… detta är inte fallet i det stora bilderna. Får nog fixa till detta sen. Men så blir det ibland när man här halvblind när man redigerar. :D

Tack Tettiz!! Dreggelpussar tillbaka till dig och Kajsa!

Stefan - Tja Petra,,,Schysst stuk på bilderna,,,kvalitetsmässigt finns det inte så mycket mer att önska men jag tycker nog att uttrycket från oss alla var lite “stifft” och allvarligt,,fast det är klart vi är ju musiker inga fotomodeller. Tror du att det finns fler bilder som kan va nå´t

Tusen Tack: Stefan STORSTRYK

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e