Jimmy, 16 dagar gammal

Jag har hört att nyfödda bäbisar bara sover, men när jag fotade lilla Jimmy, 16 dagar gammal, så var det en mycket vaken krabat jag fick träffa (han sov bara lite i början). Jimmy är nog bland det sötaste jag har sett på länge, och det inräknat mina katter när de var kattungar! Jag hälsade på Jimmy och hans familj en tisdagseftermiddag och under de timmar jag var där, hann jag fånga många härliga bilder! Här följer ett litet smakprov:

Jimmy

Jimmy

Jimmy

Jimmy

Jimmy

Jimmy

Givetvis hände det, som alla varnat mig för när man fotar små pojkar, en liten regnskur kom. Fast varken jag eller utrustningen drabbades. Istället hann jag fånga denna lilla stril mest för skoj skull.:D

Jimmy

Jag hann också fånga några bilder på Jimmys storebror, Simon, men jag har inte hunnit gå igenom alla bilder ännu, så de får vänta tills familjen får se alla bilder istället. Simon var lite blyg för mig, men det släppte på slutet, vilket var jättekul och han är också en jättesöt kille.

Tack Carola och Niclas för att jag fick komma och fota hemma hos er!

Jenny - Dom här är riiiiktigt grymma!

Carola - Så fina bilderna blev!!! Han är ju bara för söt! (och jag är ju inte alls partisk :-)
Längtar tills vi får se resten! Kramar!

Bia - Jag kan gissa vilken bild man ska genera Jimmy med när det
är dags att göra en skylt till hans studentexamen… :)

Att komma först är inte allt! » Petra Halls blogg - [...] följer mina bilder som jag placerade mig med. Först bilden som kom 3:a, den söta Jimmy som bara var 16 dagar när bilden togs. Sedan bilden som kom på 11:e plats, med brudparet från i [...]

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e