Jag sitter på skolbänken!

Nåja. Det kanske var en överdrift, men jag går för tillfället en kurs på Luleå Tekniska Universitet i Ljussättning för fotografi (studioljus) som äger rum på Musikhögskolan här i Piteå. Kursen är på kvartsfart och pågår bara några månader. Vi har redan gått igenom all undervisning och i måndags fotade vi modeller för första gången.

Nästa vecka ska jag fota för min examensuppgift, en musiker med dennes instrument. Så håll utkik på bloggen för resultatet. Jag postar inte de tidigare övningarna vi haft, men det har varit jättekul att fota och ta fram former, fota glas, metall, interiörer och människor och lära sig förstå hur ljuset fungerar.

Här är ett smakprov från i måndags, det är vår lärares dotter som stod modell. Jag tycker hon var jättesöt med de gamla resväskorna.

studioskola

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e