Mer nya leksaker!

Igår kom fästmannen hem från Oslo med två nya leksaker. Den ena visste jag om, för det var en till Canon EOS 5D Mk II som jag köpt av en kollega, men den andra var en riktig överraskning! Erkki kom nämligen hem med en Zeiss Ikon Contina II plus en originalblixt från Zeiss, Ikoblitz 5. Hur söta som helst och jag verkligen älskar begagnade kameror (som ni läst om tidigare i min blogg).

IMG_0026IMG_0030IMG_0033

Tänk att komma med en sån här kamera på bröllop? Man skulle se ut som värsta pressfotografen från 50- och 60-talet.:D

IMG_0035

Tja, åsså ett självporträtt förstås, med mina två nya kameror… nej, jag är inte galen. Eller… bara lite.:D

2x5DMkII

Maria - Blixten är ju bara underbar!!!

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e