Idol 2010 i Luleå

Idol är ett av mina favoritprogram, mest för att jag tycker om all typ av musik, men allra mest för att årets favorit fick mig att bli programmet trogen hela säsongen.

Fredag den 10 december korades vinnaren, Jay Smith från Helsingborg. Ett stort grattis till honom!:D

Idol besökte Luleå den 12 november och jag och fästmannen beslöt oss för att åka dit och njuta av denna cirkus. Det är alltid så kul att se hur det fungerar bakom kulisserna. Vi hade inte världens bästa sittplatser, men med hjälp av teleobjektivet kom jag lite närmare i alla fall.

Här är några favoriter från besöket i Luleå som förhoppningsvis ger en liten känsla av vad vi upplevde. Det blev lite sen publicering av dessa bilder, men eftersom finalen och vinnaren (och min favorit sedan uttagningarna) nu är korad, så tänkte jag att det nog var dags.

I pauserna underhölls vi av de utröstade idolerna och i den långa pausen sjöng de tillsammans, den sång som Andreas Carlsson skrivit, All I need is you, som är till förmån för Unicef (bravo!). Mest kär är jag nog ändå i Peter Jihde, vilken charmpropp!  TV4 får bara inte släppa denna kille, utan ge honom ännu mer plats i rutan. Okej, dags för bilderna.

Än en gång, grattis Jay!:D

PS: Ni måste höra Jay Smith sjunga Like a prayer av Madonna, om ni inte redan gjort det! Klicka här för att komma till YouTube-klippet. NJUT!

Sara Mårtensson - SÅ bra bilder Petra!! Som du säger, roligt att komma lite bakom kulisserna. Och i slutändan, med dom bilder du visar, så tycker jag ni hade kanonplatser iaf! :-D Älskar bilden på juryn när Bagge bränner av sitt fyrverkeri!!

Catarina Öhlund - Så härligt! Vi var också där, såg showen från andra sidan och det här var som att uppleva den igen- visst är det roligt med allt som händer mellan sändning och bakom kamerorna?? Snygga bilder!
Kram Catta

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e