Mina “Trash the dress”-bilder publicerade!

Måste bara få skryta lite. Jag skrev ju tidigare om att jag fotade en “Trash the dress” tillsammans med en modell (Sara) och en stylist (Mia) tidigare i augusti. När Sofie, som är ansvarig för sajten Trash the Dress Europe såg mina bilder så ville hon publicera dem. Nu finns de uppe på deras hemsida!

Här är länken: http://trashthedress.eu/2007/08/18/petra-hall-sweden/

Vill än en gång påpeka att detta hade inte blivit bra om det inte var för den söta modellen Sara och Mias snygga styling. Tack tjejer!

Bjuder på en bild till, som jag inte visade tidigare här i bloggen.

Trash the Dress

Din e-postadress är aldrig publicerad or delad. Obligatoriska fält är markerade *

*

*

Det blev fel när du la in din kommentar. Försök igen.

A r k i v
B l o g r o l l
F o l l o w   m e